Fijn dat u er bent!
Ik stel Birdingtime
en mezelf graag aan u voor...

OVER BIRDINGTIME

Karel vertelt...

Als natuurfotograaf ben ik al ruim dertig jaar actief om op vele plaatsen op de wereld mijn indrukken vast te leggen.

De meeste aandacht besteed ik aan het fotograferen van vogels. Maar ook zoogdieren, planten en landschappen spelen een grote rol in mijn opnames.

Om de bewegelijkheid van vogels vast te kunnen leggen is het van belang om veel  te weten over het gedrag van een vogelsoort in zijn biotoop.

Met de huidige cameratechnieken is het mogelijk geworden om vliegbeelden te maken die er spectaculair,

sfeervol maar ook kunstzinnig en abstract uit kunnen zien.

Kleuren en achtergronden zijn een belangrijk punt in de composities die ik maak. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar opnames die nog nooit eerder gemaakt zijn.

Op deze site wil ik me onderscheiden door unieke afbeeldingen aan te bieden in zo groot mogelijke formaten, op verschillende kwalitatieve materialen.

Al mijn opnames zijn gemaakt zonder verstoring en met respect voor de natuur.

Karel Beijlevelt

WERKWIJZEHoe haalt u een print in huis?

1. Kies foto

Kies uw gewenste foto en selecteer materiaal en afmeting. Zit uw afmeting er niet bij, neem dan contact op voor een gratis offerte (maatwerk).

2. Betaling

Doorloop de betalingsprocedure. U heeft de opties om af te rekenen d.m.v. bankoverschrijving of PayPal (creditcards MasterCard en Visa).

3. Productie

Na ontvangst van de betaling start de productie van uw print d.m.v. hoogwaardige apparatuur. Dit wordt met zorg begeleid door Karel Beijlevelt.

4. Ontvangst

De print wordt veilig en verzekerd naar u verzonden. Wilt u dat Karel de print komt brengen en ophangen? Neem dan contact op voor een gratis offerte.

UW UNIEKE
PRINT WORDT...

100%

VAN U ALLEEN

100%

KWALITEIT

100%

VEILIG VERZONDEN

TOP