Fijn dat u er bent!
Ik stel Birdingtime
en mezelf graag aan u voor...

OVER BIRDINGTIME

Karel vertelt...

Als natuurfotograaf ben ik al ruim dertig jaar actief om op vele plaatsen op de wereld mijn indrukken vast te leggen. De meeste aandacht besteed ik aan het fotograferen van vogels. Maar ook zoogdieren, planten en landschappen spelen een grote rol in mijn opnames.

Om de bewegelijkheid van vogels vast te kunnen leggen is het van belang om veel  te weten over het gedrag van een vogelsoort in zijn biotoop.

Met de huidige cameratechnieken is het mogelijk geworden om vliegbeelden te maken die er spectaculair,

sfeervol maar ook kunstzinnig en abstract uit kunnen zien.

Kleuren en achtergronden zijn een belangrijk punt in de composities die ik maak. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar opnames die nog nooit eerder gemaakt zijn.

Op deze site wil ik me onderscheiden door unieke afbeeldingen aan te bieden in zo groot mogelijke formaten, op verschillende kwalitatieve materialen.

Al mijn opnames zijn gemaakt zonder verstoring en met respect voor de natuur.

Karel Beijlevelt

WERKWIJZEHoe haalt u een print in huis?

1. Kies foto

Kies uw gewenste foto en bijhorende afmeting op de offertepagina. Vul uw gegevens in met eventueel nog vragen die uw heeft.

2. Offerte

U ontvangt een persoonlijke offerte op maat. Deze kunt u rustig doornemen en bij vragen staat Karel voor u klaar om deze te beantwoorden.

3. Productie

Na uw akkoord en betaling start de productie van uw print d.m.v. hoogwaardige apparatuur. Dit wordt met zorg begeleid door Karel.

4. Ontvangst

De print wordt veilig naar u verzonden. Hierbij ontvangt u een track & trace code zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de status.

UW UNIEKE
PRINT WORDT...

100%

BLIKVANGER

100%

KWALITEIT

100%

VEILIG VERZONDEN

TOP